Home » Producenter

Producenter

Her kan du læse om de producenter, som leverer til vores fødevarefællesskab.

Brinkholm

Fra foråret 2020 får vi grøntsages kasser leveret fra Brinkholm læs mere her

Brinkholm benytter også vores tidligere leverandørere, som ses nedenfor.

Nørbys grøntsager, Klippinge.

Nørbys grøntsager er en gård på 24 hektar jord, hvor der dyrkes op til 50 forskellige afgrøder om året. Størstedelen sælges gennem vores velassorterede gårdbutik. Gården har desuden et hønsehold på 250 høns, hvis vigtigste opgave er at holde vores frugtplantage ren og levere æg til alle vores kunder. Vi har også to børnevenlige hunde og en gårdkat. Læs mere her

Vidarslund Gartneri

Vidarslund er et spændende sted som lige nu har nogle fantastiske grøntsager i drivhusene. Ved at købe grøntsager her støtter vi udover økologien og nærmiljøet også de udviklingshæmmede, som med grøntsagerne har et meningsfyldt arbejde.

Her på billedet vises formanden for gartneriet, der forklarer om den økologiske og biodynamiske dyrkning af Marjattas grøntsager.

Fotos mobil 1540 Fotos mobil 1541

Kiselgården

Kiselgården er et 34 ha stort biodynamisk landbrug i Ugerløse på Midtsjælland. Gården har eksisteret siden 1986, og drives af Lis og Eigil Rasmussen og deres søn Ask. Gården har en stor grønsagsproduktion, hvoraf gulerødderne blandt andet er meget populære. Kiselgården rummer desuden 4 drivhuse på i alt 3000 m2, hvor Lis og Eigil har en stor produktion af krydderurter, udplantningsplanter og potteplanter. Læs mere her

Tvedemosegård

For at sikre en høj kvalitet på vores champignoner bliver svampebedene tyndet ud hver anden time. Det foregår ved, at man plukker de bedste svampe, så der bliver gjort plads til de nye, som senere på dagen kan blive plukket.

Vores svampe gror langsomt og er derfor mere faste og hårde, hvilket giver den en kraftfuld smag. Det er vigtigt for os, at vores champignoner kan spises rå og dette stiller høje krav til vores kvalitet. Vi producerer svampe af højere kvalitet ved hjælp af  kontrolleret klima, specielle sorter, høj hygiejne, daglig rengøring og samtidig foregår det helt uden brug af sprøjtemidler.

Vi bruger meget tid på at udvikle opskrifter og produkter, så brugerne får mest ud af svampene. Vi har indpakninger i mange størrelser, så det kan tilpasses den enkelte bruger. Fx vores 100 g skiveskårne champignon der er vasket og klar til brug. Vores produkter tilgodeser både den store familie og den enkelte forbruger med et mindre behov. Læs mere her.

Bondegårdens økologi

I 2014 kommer Bondegårdens økologi i Det Grønne Hus på nogle af Køff´s åbningsdage. De kommer med et udvalg af kød, men vil du være sikker på at få det ønskede, kan du bestille hos Bondegårdens økologi. Læs mere her