Home » Aktiviteter » Invitation til Folketræffet: Det fælles bedste i Lejre /Hvalsø i 22.-24. April 2016

Invitation til Folketræffet: Det fælles bedste i Lejre /Hvalsø i 22.-24. April 2016

Kære ven af et grønt og bæredygtigt Køge, Danmark, Verden
Ligesom, du og dine har vi tænkt os at arbejde demokratisk, organisatorisk og i samarbejde for at forbedre ikke bare klodens tilstand – men også tingenes tilstand. ting=demokrati, herude på landet…
Vi gør det hver især på mangfoldige faconer – og hvor er det herligt. TAK for jer alle! Det kan ikke siges ofte nok: TAK, fordi I findes…
Nu er der lige 1 ting=demokrati, vi har meget brug for at dele med dig, vores ven:
Det er vigtigt at du og dine, din forening, det I er, deltager og melder jer til med gode demokratiske samtaler til DET FÆLLES BEDSTE. www.detfaellesbedste.dk – Din stemme er vigtig i forhold til at skabe en ny demokratisk GRØN/ØKO/BÆREDYGTIG/OMSTILLINGSsamtale for, hvor vi skal hen, du – Kom og vær med, vi kommer allesammen – og det STORE TING, som måske har glemt nogle grundlæggende demokratiske værdier – bliver nødt til at lytte, når vi står flere tusind mennesker i HVALSØ – af alle steder og beder om det. Mest af alt, kommer en masse andre borgere til at lytte – og være med – og det er sådan set vigtigst. I hvert fald, kære ven, vi kan ikke undvære dig – du er en vigtig del af DET FÆLLES BEDSTE (vedhæfter en orientering – Hvis du vil bidrage med en workshop er tilmeldingsfristen 1. april).
Søndag formiddag afholdes der workshops med fokus på lokale netværk. Måske giver det mulighed for at møde nye ansigter, der ligesom du er optaget af at skubbe på den grønne udvikling.
Trine Krebs fra Praktiske Økologi skriver i dag på Facebook:

Så er første udkast til program i DET FÆLLES BEDSTE på GADEN. ENJOY!
OG det bliver MEGET MERE end det, du ser her. Splitte mine bramsejl – FÅ DIG NU TILMELDT – der er ingen mad, til de, som ikke tilmelder sig! OG det er så hårdt for os frivillige med alle jer, som sidder og nøler – vi skal jo PLANLÆGGE, så det bliver fint og godt og i god tid. KOM SÅ KOM SÅ KOM SÅ!

så mange workshops/aktiviteter/boder – KUN frivillige – ALLE giver en tørn for DET FÆLLES BEDSTE. yihaaaa

Grønne hilsner
Lene, Dorthe, Metea, Anette og Ditlev