Home » Bliv medlem

Bliv medlem

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have omkring det at være medlem af Køge Økologiske Fødevarefællesskab.

Hvordan bliver jeg medlem?

Du melder dig ind ved at indbetale 40 kr. på:

Reg.nr: 9570
Konto: 12162286

Husk at skrive dit navn og mærk betalingen ”nyt medlem”.
Herefter skriver du en mail til it@koeff.dk hvor du skriver at du gerne vil melde dig ind, skriver dit navn, samt datoen for din indbetaling. Oplys gerne mail og tlf-nummer.

Herefter modtager du en velkomstmail* med et medlemsnummer som du skal bruge når du skal bestille grøntsags poser.

*Da det er en frivillig forening, baseret på frivillige hænder, kan der i nogle tilfælde godt gå op til 1-2 ugers tid inden man modtager velkomstmailen.

Det koster 40 kr. pr kalenderår at være medlem. Det år man melder sig ind, gælder de 40 kr. der betales ved indmeldes som kontingent.

Hvordan fungerer fælleskabet?

KØFF er en indkøbsforening, hvor vi hver uge køber grøntsager, frugter, krydderurter, æg mv. fra lokale, økologiske landbrug. Alt arbejde i foreningen er frivilligt, og derfor kan priserne holdes nede.

Men KØFF er ikke bare en indkøbsforening. Vi er et fællesskab, som vokser både lokalt og på landsplan i samarbejde med landets øvrige fødevarefællesskaber. Nogle melder sig ind for at gøre en forskel for naturen og miljøet, andre for at fokusere på sund ernæring og sunde råvarer, og andre for at være en del af et socialt fællesskab. Uanset dine motiver er du med til at gøre en forskel på den ene eller anden måde.

Hvordan arbejder jeg?

KØFF er bygget decentralt op, så ansvaret for de forskellige områder ligger hos de enkelte grupper og medlemmer. Læs mere om grupperne her.
Når du har besluttet dig for, hvor du kunne tænke dig at lægge dine timer, skriver du til gruppens mail. Der er også mulighed for at komme i en ”føl-ordning”, hvis du er i tvivl, om f.eks. butiksgruppen eller cafégruppen er noget for dig.

Hvordan melder man sig ud?

Man melder sig ud ved at skrive en mail til it@koeff.dk og/eller oekonomi@koeff.dk