Home » Bliv medlem

Bliv medlem

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have omkring det at være medlem af Køge Økologiske Fødevarefællesskab.

Hvordan bliver jeg medlem?

Du melder dig ind ved at indbetale 30 kr. på:

Reg.nr: 9570
Konto: 12162286

Husk at skrive dit navn og mærk betalingen ”nyt medlem”.
Herefter skriver du en mail til it@koeff.dk hvor du skriver at du gerne vil melde dig ind, skriver dit navn, samt datoen for din indbetaling. Oplys gerne mail og tlf-nummer.

Herefter modtager du en velkomstmail* med et medlemsnummer som du skal bruge når du skal bestille grøntsags poser.

*Da det er en frivillig forening, baseret på frivillige hænder, kan der i nogle tilfælde godt gå op til 1-2 ugers tid inden man modtager velkomstmailen.

Det koster 30 kr. pr kalenderår at være medlem. Det år man melder sig ind, gælder de 30 kr. der betales ved indmeldes som kontingent.

Hvad koster ugens pose?

Hver uge kan man som medlem købe ugens pose for 100 kr. Her får man en god økologisk pose grøntsager til en god pris, og med levering direkte fra landmanden. Man betaler de 100 kr. forud, og man ved derfor ikke hvad der er i posen inden man bestiller den. Du er, som medlem, ikke forpligtet til at købe en pose hver uge, men køber en når det passer dig.

Vi åbner for muligheden for køb af små poser til 60 kr. fra december 2015.

I 2016 startede vi med muligheden for,  at samensætte sin helt egen pose. Medlemmer modtager hver uge mail om dette.

Hvor henter man sin pose?

Man henter sin pose om onsdagen i det Grønne hus, Vestergade 3, 4600 Køge. Det er hver onsdag I tidsrummet 16:00-19:00.

Hvordan bestiller og betaler jeg?

Det er muligt at bestille og betale din pose via bankoverførsel eller ved at komme i Det Grønne Hus i åbningstiden om onsdagen. Du kan betale for én eller flere uger frem, alt efter dit behov. Betaler du via bankoverførsel, skal datoerne noteres på betalingen. Og betalingen skal ske senest torsdag kl. 18, før den onsdag, hvor du ønsker at hente grønsagsposen. Der skal indbetales til:  Reg.nr: 9570 Konto: 12162286.

Husk at skrive dit navn og medlemsnummer på indbetalingen.

Tilsvarende skal du betale i Det Grønne Hus onsdagen før, du ønsker at hente en pose. Du kan købe hver uge, hver 14. dag, eller hvordan det lige passer for dig. Nogle, der bor alene, deler poserne med et andet KØFF-medlem. Du finder let én i fællesskabet.

Hvordan fungerer fælleskabet?

KØFF er en indkøbsforening, hvor vi hver uge køber grøntsager, frugter, krydderurter, æg mv. fra lokale, økologiske landbrug. Alt arbejde i foreningen er frivilligt, og derfor kan priserne holdes nede.

Men KØFF er ikke bare en indkøbsforening. Vi er et fællesskab, som vokser både lokalt og på landsplan i samarbejde med landets øvrige fødevarefællesskaber. Nogle melder sig ind for at gøre en forskel for naturen og miljøet, andre for at fokusere på sund ernæring og sunde råvarer, og andre for at være en del af et socialt fællesskab. Uanset dine motiver er du med til at gøre en forskel på den ene eller anden måde.

Hvornår kan jeg hente grønsager?

Udleveringen af grønsager foregår hver onsdag mellem 16 og 19 i Det Grønne Hus i Køge. Grøntsagerne bliver afhentet hos avlerne samme dag, som de udleveres i Det Grønne Hus.

Hvordan pakkes grønsagerne?

Onsdag inden kl. 16 går ”pakkeholdet” i butiksgruppen i gang og pakker alle grønsagerne i stofposer. Første gang man køber grønsager, køber man også en stofpose. Næste gang afleverer man sin tomme pose og tager en fuld med hjem. En pose koster 50 kr.

Hvordan arbejder jeg?

KØFF er bygget decentralt op, så ansvaret for de forskellige områder ligger hos de enkelte grupper og medlemmer. Arbejdsgrupperne kan du læse mere om her, og når du har besluttet dig for, hvor du kunne tænke dig at lægge dine timer, skriver du til gruppens mail. Der er også mulighed for at komme i en ”føl-ordning”, hvis du er i tvivl, om f.eks. butiksgruppen eller cafégruppen er noget for dig.

Hvor ofte skal jeg hjælpe?

Medlemmerne lægger ca. 3 timers arbejde om måneden. Holder man en længere pause med bestilling af poser eller er der andre grunde, f.eks. sygdom mm., er der rummelighed til, at der lægges færre timer i denne periode. Tilsvarende arbejder mange af vores medlemmer flere end 3 timer hver måned.

Læs mere om grupperne her.

Hvordan melder man sig ud?

Man melder sig ud ved at skrive en mail til it@koeff.dk og/eller oekonomi@koeff.dk