Home » Bliv medlem

Bliv medlem

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have omkring det at være medlem af Køge Økologiske Fødevarefællesskab.

Hvordan bliver jeg medlem?

Du melder dig ind ved at indbetale 50 kr. på:

Reg.nr: 9570
Konto: 12162286

Husk at skrive dit navn og mærk betalingen ”nyt medlem”.
Herefter skriver du en mail til it@koeff.dk hvor du skriver at du gerne vil melde dig ind, skriver dit navn, samt datoen for din indbetaling. Oplys gerne mail og tlf-nummer.

Herefter modtager du en velkomstmail* med et medlemsnummer som du skal bruge når du skal deltage i arrangementer og fællesspisning.

*Da det er en frivillig forening, baseret på frivillige hænder, kan der i nogle tilfælde godt gå op til 1-2 ugers tid inden man modtager velkomstmailen.

Det koster 50 kr. pr kalenderår at være medlem.

Hvordan fungerer fælleskabet?

I KØFF har vi fællesspisning hver anden onsdag. Man modtager en mail hvor der er en dato for fællesspisning. Har man lyst til at deltage, melder man sig til på mail og indbetaler 50 kr. på mobilepay, nummeret er angivet i mailen.

KØFF startede som en indkøbsforening, hvor vi hver uge købte grøntsager, frugter, krydderurter, æg mv. fra lokale, økologiske landbrug.

Men KØFF er ikke længere en indkøbsforening. Nogle melder sig ind for at gøre en forskel for naturen og miljøet, andre for at fokusere på sund ernæring og sunde råvarer, og andre for at være en del af et socialt fællesskab. Derfor har vi fællesspisning hver anden onsdag med økologi i højsædet.

Hvordan arbejder jeg?

Som medlem skal man deltage i forberedelse af mad eller efterfølgende rengøring/oprydning.

1 gang om måneden ved fællesspisning, planlægges madhold for næste måned.

Hvordan melder man sig ud?

Man melder sig ud ved at skrive en mail til it@koeff.dk og/eller oekonomi@koeff.dk